Huiswerkbegeleiding

Leergeld Amersfoort biedt in samenwerking met de gemeente Amersfoort en Indebuurt033 ondersteuning voor huiswerkbegeleiding aan kinderen uit huishoudens die het financieel moeilijk hebben. Het gaat hier specifiek om kinderen uit groep 7 en 8 en leerlingen tot 18 jaar op het VO. Wij kunnen u helpen door het betalen van huiswerkbegeleiding gedurende een bepaalde periode.

Leergeld kan u alleen helpen indien uw kind al bekend is bij ons en nadat wij bij u thuis zijn geweest om samen te kijken of u aan de voorwaarden van ondersteuning voldoet.

Is uw kind al bekend bij Leergeld?

Indien uw kind al bekend is bij Leergeld, dan kunt u bij zijn of haar school vragen om uw kind voor huiswerkbegeleiding aan te melden bij Leergeld. De school vult samen met u het formulier in. U kunt ook hier alvast zelf het formulier downloaden, gedeeltelijk invullen en daarmee naar de school gaan. De school vult het formulier dan verder in en stuurt het naar ons.

Aanvraagformulier huiswerkbegeleiding

Is uw kind nog niet bekend bij Leergeld?

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van huiswerkbegeleiding, moet u zich eerst aanmelden bij Leergeld. Leergeld helpt alleen nadat wij bij u thuis zijn geweest om uw inkomen te controleren en samen te kijken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

  • Is uw netto maandinkomen lager dan €2.034,67 (gezin) of €1.413,77 (eenoudergezin)?
  • Heeft u kind(eren) in groep 7 of 8 of kind(eren) tot 18 jaar op het VO en wilt u huiswerkbegeleiding voor uw kind(eren)?
  • Woont u in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen?

Indien u alle vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, meld u dan aan bij Leergeld Amersfoort met het onderstaande formulier. U ontvangt nadere informatie en we maken een afspraak voor het huisbezoek. Pas na het huisbezoek besluit Leergeld (binnen enkele weken) over uw aanvraag. Vul het formulier ook in als u twijfelt of u aan de voorwaarden voldoet.

Aanvraag huiswerkbegeleiding
reCAPTCHA